Hakkımda

1986 yılında bir öğle vakti doğmuş olan Çağrı Çığman, küçük yaşlardan itibaren hep hayatı meraklı gözlerle sorgulamıştır. Doğumundan üniversite yıllarına kadar İstanbul’da yaşamış bir insan olarak, liseden mezuniyetini takiben İzmir’de bir üniversiteye girmeye hak kazanmış, ve ilk girdiği o tarih itibariyle hayataggözlerini ikinci defa açmıştır, ve kendini gelişime adamıştır.

Okumuş olduğu lisede, eğitim dilinin ingilizce olmasından dolayı, özellikle ingilizcesinin altyapısı iyi bir temele dayanmaktadır. Bunun vermiş olduğu özgüven ve cesaret sonucu üniversite döneminde work and travel programı ile Amerika’ya da giderek ingilizcesini daha iyi bir seviyeye yükseltmiştir. Yalnızca bununla da kalmayarak, Erasmus derslerine katılarak akademik İngilizce dilinde de kendisine katkıda bulunmuştur.

Öğrencilik hayatı sonrası askerliğini tamamlayarak özel bir bankada 3 sene çalışarak bankacılık sektöründe ve finansal alanda tecrübe kazandıktan sonra kariyer hedefleri doğrultusunda özel bir şirkete finans uzmanı olarak  yolculuğuna devam etmiştir.

Burada da hem sosyal, hem iş dünyası hem de kişisel anlamda öğrenim ve gelişimlerine devam eden Çağrı, bu şirkette de 2 yıllık bir süreden sonra nihai kariyer hedefi olan Bütç, Raporlama, Denetim alanına da adımını atmış ve böylelikle hayaline giriş yapmıştır.

Bunların dışında gerek kişisel gelişim kitapları, gerekse de roman okuyan  Çağrı, yaratıcılığını da beslemeye ve bir çok alanda bilgi sahibi olmaya, ufkunu genişletmeye devam ediyor.  “Birşey hakkında her şey,  her şey hakkında bir şey” felsefesini hayat mottolarından biri haline de getirerek, sahip oldukları ile hem kendine hem çevresine yardımcı olmayı amaçlıyor.

Bilginin paylaştıkça güzelleştiğini savunan bu insanın oluşturduğu bu blog sayfası ise, hem bu zamandaki kendisine  hem de gelecekteki Çağrı’ya bir not niteliğinde olup, aynı zamanda bazı bilgileri araştırıp da kaynak bulamamış insanlara yardımcı olma umudunu taşıyor. 

Eğer ki kendisi ile tanışmak isterseniz, LinkedIn üzerinden iletişime geçebilirsiniz.

Çağrı ÇIĞMAN

Yorum bırakın